Soap Mass Found

Löytyihän se saippumassa vähän huokeampaan hintaan. Kävin noin viikko sitten Helsingin Fredrikinkadun Hobby Pointissa. Kyseisestä kaupasta löytyy kyllä ihan mitä tahansa askarteluun, käsitöihin ja taiteeseen liittyviä tarvikkeita. Saippuamassoja oli monenlaisia, mutta ostin ihan perusmassan ja lisäksi yhden värin ja yhden tuoksun. Värin ja massan sai muuten Hobby Pointista samaan hintaan kuin parin minuutin kävelyn päässä olevasta Sinellistä olisi saanut pelkän massan... Ja luulisin, että kyseessä oli täysin sama yhden kilon massa.

Tuoksuvalikoima oli Hobby Pointissa myös huomattavasti laajempi. Lisäksi samat tuoksut ja värit käyvät myös kynttilöiden valmistukseen. Kävin viikonloppuna kirjastossa hakemassa uuden kasan käsityökirjoja ja yhdessä on myös kuvallinen ohje kynttilöiden valmistukseen vanhoista kynttilöiden jämistä. Sitä pitää kokeilla, kun on aikaa. Ainoa tarpeellinen hankinta kokeiluun on sydänlanka, jos vanhoja kynttilänpätkiä löytyy tarpeeksi.

Soap mass fragrance dye saippuamassa väri hajuste
I bought 1 kg of soap mass, a red dye and a mandarin perfumed oil for soap making about a week ago. I hope I'll have a chance to use them soon.

Comments

Popular posts from this blog

How to Prepare Cardboard for Acrylic Painting

100 Art Video Ideas for YouTube

2017 Coloring Calendar Printable

Free Printable Adult Coloring Pages

2016 in Review | Yearly Blogging Recap

Easter Witch Watercolor Painting

Water Mixable Oil Painting

Christmas Coloring Cards Printable

Halloween Coloring Pages | Inktober 2016

Sugar Skull Girl Acrylic Painting on Cardboard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...